FANDOM



http://www.israel-industry-north.org.il/%D7%9E%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%AA%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA?c0=436







מוליתן תעשיות 2010 בע"מ, יצרנית חוטי תפירה בצפון







מפעל טקסטיל בבעלות פרטית, לחוטי תפירה בתעשיית הטקסטיל הקלאסית והיומיומית המשמשים לייצור עבור מותגים ידועים ברחבי העולם





 מוליתן בע"מ נוסדה בשנת 1972 כמפעל טקסטיל בבעלות פרטית, לחוטי תפירה. חוטי התפירה של Molitan משמשים לייצור עבור מותגים ידועים ברחבי העולם: Marks & Spencer, Victoria's Secret, Dim, Banana Republic, Gap, Calvin Klein, Ralph Loren, Brooks Brothers, Nike, Levi's & more. השווקים העיקריים שלנו הם ייצוא למצרים וירדן לתעשיית הטקסטיל הקלאסית והיומיומית. המצבעה הפרטית בבעלות מוליתן מאפשרת לנו להציע ללקוחותינו שירות מהיר, ומגוון רחב של מוצרים וגוונים. החל ממאי 2010 ,חברת Molitan החלה לפעול תחת בעלות HAAMA. חברת "האמה" הוקמה בשנת 1964 והינה חברה בינלאומית, המתמחה בפיתוח וייצור של מוצרי טקסטיל ובידוד. קו המוצרים המתקדם של החברה, משווק למספר רב של מדינות ברחבי העולם .במשך עשרות שנות קיומה, השיגה Haama הכרה יוצאת דופן של מצוינות, חדשנות, ואיכות. אנו בטוחים כי שיתוף פעולה חדש זה יוביל לתחילתו של עידן חדש ומוצלח תוך שמירה על שירות מעולה וסטנדרטים גבוהים ביותר.



 





 











-------------------------------------



 http://www.b144.co.il/b144_sip/401C04134076665A41170C14.aspx





מוליתן תעשיות (2010) בע"מ







03-9368776







ברקן









איזור שירות: אזור ראש העין הסביבה והשומרון ,ברקן









 -------------------------------------------------------











.



























Molitan Industries (2010)



מוליתן תעשיות (2010)



 









Molitan company sign | Barkan Industrial Zone | Feb 2013 | Photographed by Who ProfitsMolitan company sign | Barkan Industrial Zone | Feb 2013 | Photographed by Who Profits





NextPreviouszoom











A sewing thread factory.





The factory is located in the Barkan Industrial Zone, a settlement in the occupied West Bank.



..





















Involvement:







Settlement Industry





Settlements' Products.







Industry:







Manufacture of textiles.







Ownership:









Major Shareholders: Through Haama LTD, Yaron Harel holds 75% of the company's shares, the remaining 25% are held by Orna Muller.



.





Location:







Israel.







Settlements:







Barkan I.Z..







Traded in:







Private.







Revenue:







$5M-$10M.







General Info:









Head Office:



7 Hatzoran St.



23100 Migdal Ha'Emeq



Israel





Brakan Factory:



Barkan Industrial Zone



44820



Tel: 972-3-9368776



.





Updated:







All the information contained in this page is valid until Wed 08/05/13

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

ברחבי אתר Wikia

ויקי אקראית